ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΝΤΖΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ


Διεύθυνση: Καρτεράδος

Τηλέφωνο: 22860 30347

Νικητόπουλος Δημήτρης

Γεννημένος στην Καλαμάτα το 1983, εισήχθη το 2001 στο οδοντιατρικό τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων, με παρακολούθηση μαθημάτων από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ' όπου αποφοίτησε το 2008.

Από το 2008 έως το 2011 εργάστηκε ως επιμελητής στο Οδοντοθεραπευτικό και Οδοντοπροσθετικό τμήμα του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Από το 2012 εργάζεται στο Αεροπορικό Απόσπασμα Σαντορίνης, ενώ παράλληλα διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στη Μεσαριά Θήρας, σε συνεργασία με την οδοντίατρο Παντζιά Κατερίνα.

Έχει παρακολουθήσει και εκπαιδευτεί σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων, στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης πάνω σε διάφορα θέματα της ειδικότητάς του.

Γνωρίζει και μιλάει πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα.

Παντζιά Κατερίνα

Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Το 2004 εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή Αθήνας και αποφοίτησε το 2010.

Εργάστηκε καθ’ όλη  την διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων σε οδοντιατρεία καταξιωμένων οδοντιάτρων, εξειδικευμένων στους τομείς της Περιοδοντολογίας και της Προσθετικής. Μετά την αποφοίτησή της από την οδοντιατρική σχολή εργάστηκε ως οδοντίατρος στην Αθήνα και από το 2012 συνεργάζεται με τον οδοντίατρο Νικητόπουλο Δημήτρη στη Μεσαριά Θήρας.

Έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε σεμινάρια και συνέδρια διαφόρων θεμάτων σχετικών με την συνεχή επιμόρφωση σε νέες και εξειδικευμένες μεθόδους παροχής οδοντιατρικής φροντίδας.

Είναι άριστη χειριστής της Αγγλικής γλώσσας.