ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΝΤΖΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ


Διεύθυνση: Καρτεράδος

Τηλέφωνο: 22860 30347

Εξοπλισμός

 

eksoplismos1
Οδοντιατρική έδρα

Triton Plus+, Neodent

Αίσθηση ασφάλειας και απόλυτη εργονομία. Μοντέρνος συνδυασμός και μινιμαλιστική αισθητική. Αυτές είναι οι βασικές αρχές στις οποίες στηρίχθηκε εξαρχής η έρευνα και ανάπτυξη του Triton Plus+.

 

 

  

eksoplismos2

Ακτινογραφικό μηχάνημα

X - Mind DC, Satelec

Έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από την « de Gotzen S.r.l. » σε συνεργασία με την "Satelec S.A.S" και είναι αποτέλεσμα πολλών χρόνων εμπειρίας στα πεδία της ραδιολογίας και εξελιγμένων ηλεκτρονικών. Αυτό το υψηλής απόδοσης σύστημα αντιπροσωπεύει μια περαιτέρω ανάπτυξη στην τεχνολογική έρευνα στην υπηρεσία της οδοντιατρικής ακτινογραφίας.

  

 

 

sterilizeΑυτόκαυστος κλίβανος αποστείρωσης

Sterilclave, Cominox

H Ιταλική Κατασκευαστική Εταιρία COMINOX ερευνά, σχεδιάζει και αναπτύσσει κλιβάνους αποστείρωσης για πάνω από 25 χρόνια, έχοντας αναδειχθεί κατά τον τρόπο αυτό σε έναν από τους πρώτους Εξειδικευμένους Παραγωγούς παγκοσμίως. Η εμπειρία της στον κλάδο εγγυάται τεχνολογία αιχμής, ασφάλεια κατά την αποστείρωση και μοντέρνο και σύγχρονο βιομηχανικό σχεδιασμό, αξίες που ενσωματώνονται σε κάθε κλίβανο COMINOX.

 

eksoplismosΧειρολαβές υψηλών και χαμηλών ταχυτήτων

Synea και Alegra, W&H 

H νέα γενιά χειρολαβών της W&H εγγυάται άψογη απόδοση, εξαιτίας της εξαιρετικής ισχύος, ξεκούραστη εργασία χάρις το υψηλής ποιότητας φως ημέρας που παράγει το πρωτοποριακό σύστημα LED και μεγάλη διάρκεια ζωής, λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών της.

 

eksoplismos5Ενσωματωμένη συσκευή υπερήχων

Pyon 2, W&H

Η νέα συσκευή υπερήχων της W&H εξασφαλίζει εργασία με φωτισμό ημέρας και με ένα σημαντικά μεγαλύτερο οπτικό πεδίο απ' ό,τι επιτρέπουν οι συμβατικές πηγές
φωτός. Η χειρολαβή Pyon 2 διακρίνεται από το μικρό βάρος της, τον εργονομικό σχεδιασμό της και το δακτύλιο LED που αποτελείται από 5 φωτοδιόδους, και σε συνδυασμό με το νέο πιεζοηλεκτρικό ξέστρο της W&H επιτυγχάνονται τα βέλτιστα αποτελέσματα σε όλες τις εφαρμογές αποτρύγωσης, περιοδοντολογίας και οδοντικής χειρουργικής.